November (Ane Fagertun)

Ane Fagertun

Hjem Add Om meg Kontakt

3

November

I dag er en sånn tid av året. En sånn tid av skolesemesteret. En sånn tid av skolesemesteret hvor jeg bare vil gi opp. En sånn tid hvor jeg har flere word-dokumenter åpen på macen med bare overskrifter. Kun overskrifter, fordi jeg gir opp før jeg i det hele tatt rekker å starte. En sånn tid hvor jeg vet det er viktig å stå litt ekstra på. Det nærmer seg slutten av semesteret, og jeg virkelig må jobbe for å rekke å bli ferdig med alt.Det er også en sånn periode hvor jeg føler at ingen ting går min vei. En sånn periode hvor jeg ser meg selv i speilet, og alt jeg ser er feil. En sånn periode hvor jeg ser meg i speilet og synes synd på meg selv, fordi jeg har alt for mye å gjøre. Jeg ser på meg selv og begynner å gråte. I frustrasjon. I redsel for å ikke lykkes. Jeg gråter fordi jeg gruer meg. Gruer meg til den forferdelige smerten av å stå opp om morgenen dagen etter, når jeg knapt har sovet et par timer. Gruer meg til å dra på jobb etter skolen når alt jeg vil er å dra hjem å legge meg under dyna. Gruer meg til jeg skal legge meg igjen på kvelden, fordi jeg vet at jeg ikke får sove.

 

Det går i perioder. Nå er en sånn periode. Og du har sikkert noen sånne perioder du og. Jeg heier på oss jeg  • BeYourself
  02.11.2016 kl.03:36
  Så lenge du gjør ditt beste, så er det nok. Alt ordner seg for snille folk, bare fortsett å gjøre ditt beste. Ingen kan gjøre bedre enn sitt beste. Ingen er perfekte, selv om verden prøver å vise det.
  Holmsen
  02.11.2016 kl.08:01
  Synes du er flink jeg! 🙌🏻❤️
  Eirik
  02.11.2016 kl.12:29
  Håper alt ordner seg <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ane Fagertun

  kontakt anehfagertun@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta