Sørlandet (Ane Fagertun)

Ane Fagertun

Hjem Add Om meg Kontakt

2

Sørlandet

 

Hei, lenge siden sist ♥

Jeg har klødd i fingrene etter å blogge litt igjen, så her sitter jeg da! Tenker å gi bloggingen et forsøk til, for jeg elsker jo å skrive.

Helgen er tilbrakt på vakre Sørlandet med verdens beste følge, Ronja. Planen var å sove på en hytte i Risør som vi hadde lånt av noen bekjente, men planene ble fort endret da vi presterte i og ta med feil nøkkel til hytten.. Da vi ankom hytta klokken tre natt til fredag bestemte vi oss for å kjøre til sentrum og finne et hotell. Heldigvis hadde Risør Hotel et rom ledig til oss, så vi slapp å tilbringe natten i bilen. 

ingen ting slår slike roadtrips med bestevennen min 

Etter natten på hotell dro vi til Risør Resort Moen Camping og leide et rom der. En kjempe fin campingplass med hyggelige folk! Var mest små barn og voksne der, men heldigvis var det kort vei til sentrum. På lørdag bestemte vi oss for å kjøre en tur til Kragerø - for et fint sted! Vi gikk noen runder i de koselige gatene og tittet og lunsjet på Lanternen, en veldig hyggelig takrestaurant.

 

Bortsett fra det, har vi også rukket og vært i Arendal, blitt kjent med mange flotte mennesker, kjørt båt, badet og steket noen timer i solen. Skal desidert tilbake til Sørlandet neste sommer, er jo så fint der ♥

  • Lissi
  18.07.2016 kl.03:36
  Hei🙈🙉🙊
  18.07.2016 kl.12:15
  Så fine bilder<33  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ane Fagertun

  kontakt anehfagertun@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta